Vandring Sejlads Cykling Ridning Motion Tema
Cykelruter
Luk
Danmark på cykel
Jeg er så glad for min cykel, jeg kommer hurtigt rundt omkring. Lige præcis. Cyklen er et genialt transportmiddel, og et stærkt vanedannende et af slagsen. Har du én gang prøvet at være på langfart med en cykel, får du lyst til at prøve igen. Også lokale ruter kan give gode oplevelser. Friluftsguiden giver dig inspiration og ideer til begge dele, cykling over længere stræk, og cykling tæt på hvor du bor. Det der venter derude er både natur, men så sandelig da også et meget varieret kulturlandskab. Cykling giver mulighed for virkelig at strække ud og komme steder hen, du ikke i din vildeste fantasi havde forestillet dig at nå på så kort tid.
Så står du pludselig der på Gedser eller Skagen Odde og siger: så er Danmark altså heller ikke større. Bølgebrus, måger, glatte sten, sandstrand og små hvide skyer på himlen. Mit hjerte hvad vil du mere.

Lige nu er der 180 cykel-etaper, 142 cykel-rundture og280 andre cykelruter på hjemmesiden!

Rigtig god cykeltur!


 
AKTUELT ..VIS ALLE
Ture i hele Danmark

Der er lige nu 1841 vandrerruter på Friluftsguiden. Hertil kommer 606 cykelruter, 307 rideruter og 150 sejlruter til kano- og kajak. Du kan se det aktuelle antal ruter ved at trykke på "i" efter "Vand ...

Mere tekst
Jan Woollhead / Webmaster team